2015 ~ anul schimbarii

Ca fiecare dintre voi, am sfârşit 2014 cu o analiză a anului care tocmai s-a încheiat, şi cu decizii nu noi, dar pe care le-am luat în cele din urmă.

A fost un an plin pentru mine, mai ales din punct de vedere fotografic – a fost anul în care m-am transformat din fotograf de nuntă într-unul de familie. A fost un an minunat – am fotografiat peste 160 de sesiuni şi evenimente, dar şi extenuant. Au fost luni în care nu am avut decat 2-3 zile libere pe lună. A fost anul în care toată vara copilul meu s-a plimbat cu altcineva, pentru că mami era la sesiuni foto sau la evenimente. Am lucrat cu oameni minunaţi şi am lucrat cu oameni care m-au învăţat că dacă eu nu impun limitele, nimeni nu o va face.

2014_fotografii de familie Olga Vuscan Cluj

A fost anul în urma căruia am decis că, dacă clienţii mei vor imaginile cele mai bune de la mine, eu trebuie să pot da ce am mai bun şi să îmi impun propriile limite. Şi pentru asta e nevoie sa iei pauze de la ceea ce faci, ca să poţi lăsa trupul, sufletul şi mintea să se odihnească, să se regrupeze, să creeze lucruri noi.

Aşa că, după 1 an întreg de analiză şi răzgândiri, am luat 2 decizii importante pentru mine şi pentru voi. Cred că e important să ştiţi şi voi, cei care sunteţi interesaţi să lucrăm împreună la amintirile voastre:

1) Începând cu anul 2015, NU voi mai fotografia nunţi. Voi onora contractele deja semnate sau în curs de finalizare, voi da tot ce am mai bun pentru acele nunţi, dar nu voi mai lua altele noi. Aceasta decizie a fost foarte grea de luat, pentru că pasiunea mea ani la rând a fost fotografia de nuntă. Dar cum timpul meu fizic e limitat, şi pentru că atenţia mea s-a focalizat pe fotografia de familie în ultimul timp, am decis că e cea mai bună decizie în acest moment.

2) Din acest an NU voi mai fotografia evenimente sau sesiuni foto în timpul zilei de duminică. Aşa cum ziceam mai sus, fiecare dintre noi are nevoie de o zi pentru el, pentru suflet, pentru familie şi prieteni, pentru a-şi încărca bateriile. Aşa că vă aştept în celelalte 6 zile să petrecem câteva ore împreună şi să creăm amintiri de nepreţuit!

Vă aştept cu drag în studioul meu (şi afară, când vremea ne-o va permite) în 2015! <3

foto copii nou-nascuti Olga Vuscan

 

 

error: Acest continut e protejat!