Albumul de hartie ~ album 15×15 cm imprimat pe hartie

 

Albumul de hârtie e exact asta – un album ușor și mic(de 15 x 15 cm), cu un design și concept simplu, care se pliază pe trendul ”pătratic” al Instagram-ului (dacă încă nu sunteți pe Instagram, mergeți să vedeți despre ce e vorba și apoi haideți să ne împrietenim).

L-am creat din nevoia de ceva simplu, rapid și necostisitor. Nu înlocuiește albumul digital ci îl completează. Poate fi dat cadou bunicilor, poate fi trimis într-un pachet celor dragi de departe, poate fi dat cadou la botez, sau poate fi pur și simplu savurat în liniște, într-o pauză de la viața asta mereu în mișcare.

Da, știu – toată lumea are telefoane și poate vedea imaginile instant, dar cred cu tărie că printul nu poate fi înlocuit de digital. Este o vreme pentru toate, așa că te las cu un îndemn: #printeazaamintirile !

albumul de hartie_ #printeazaamintirile - album foto pe hartie_sesiuni foto de familie_fotograf copii Olga Vuscan Cluj albumul de hartie_ #printeazaamintirile - album foto pe hartie_sesiuni foto de familie_fotograf copii Olga Vuscan Cluj albumul de hartie_ #printeazaamintirile - album foto pe hartie_sesiuni foto de familie_fotograf copii Olga Vuscan Cluj albumul de hartie_ #printeazaamintirile - album foto pe hartie_sesiuni foto de familie_fotograf copii Olga Vuscan Cluj albumul de hartie_ #printeazaamintirile - album foto pe hartie_sesiuni foto de familie_fotograf copii Olga Vuscan Cluj albumul de hartie_ #printeazaamintirile - album foto pe hartie_sesiuni foto de familie_fotograf copii Olga Vuscan Cluj albumul de hartie_ #printeazaamintirile - album foto pe hartie_sesiuni foto de familie_fotograf copii Olga Vuscan Cluj albumul de hartie_ #printeazaamintirile - album foto pe hartie_sesiuni foto de familie_fotograf copii Olga Vuscan Cluj albumul de hartie_ #printeazaamintirile - album foto pe hartie_sesiuni foto de familie_fotograf copii Olga Vuscan Cluj albumul de hartie_ #printeazaamintirile - album foto pe hartie_sesiuni foto de familie_fotograf copii Olga Vuscan Cluj albumul de hartie_ #printeazaamintirile - album foto pe hartie_sesiuni foto de familie_fotograf copii Olga Vuscan Cluj albumul de hartie_ #printeazaamintirile - album foto pe hartie_sesiuni foto de familie_fotograf copii Olga Vuscan Cluj albumul de hartie_ #printeazaamintirile - album foto pe hartie_sesiuni foto de familie_fotograf copii Olga Vuscan Cluj

error: Acest continut e protejat!