Anca & Dani ~ la plimbare prin ploaie {fotografie de logodnă}

 

Iată prima şedinţă foto “outdoor” de la naşterea lui Matei. Anca şi Dani sunt primul cuplu a căror nuntă o voi fotografia în acest an în luna august.

Imi plac aceste sesiuni foto înainte de nuntă (numite şi sesiuni de logodnă din lipsă de nume mai inspirate), pentru că eu am posibilitatea de a cunoaşte mirii şi ei de a se obişnui cu mine şi cu camera foto! Şi mă bucur tare mult că am avut această ocazie! Pe Anca am cunoscut-o înainte (ea a “dus tratativele” cu mine), pe Dani acum – şi am văzut că sunt un cuplu frumos nu doar pe dinafară, ci şi pe dinăuntru. Uitându-mă la ei, nu mi-a fost greu să imi dau seama de ce se iubesc: sunt calzi unul cu celalalt (aşa e firea lor), se înţeleg unul pe altul şi se tratează cu respect, blândeţe şi dragoste, totul îmbrăcat într-o decenţă fermecătoare.

Şedinţa am planificat-o pentru după-masa la ora 5, exact când s-a pornit o ploaie de toată frumuseţea. Am fi vrut să facem poze, dar ne udam până la piele (nu ne surâdea ideea unei răceli, chiar dacă ploaia ne ducea cu gândul la “Singing in the rain”!). Am fugit de ea (de ploaie, adică) şi ne-am ascuns la Cafeneaua Piccadilly, un local drăguţ, unde limonada se bea la juma’ de litru 😀

Am stat la o poveste şi am făcut câteva poze. După o oră, când aproape ne pierduserăm speranţa, ploaia s-a oprit, lăsând loc unei luminii superbe cum numai după ploaia de după-masa apare.

Gata cu vorbăria, vă las să vă bucuraţi de cei doi şi de plimbarea noastră (aproape) prin ploaie!

 

IMG_2421-3 bw-tile

Dani e un tip relaxat –  m-am liniştit cunoscându-l, pentru că ştiu că nu va fi stresat în ziua nunţii de aparatul meu şi de sutele de clicuri la care va fi supus 😀

page 2

 

IMG_2451-7 a-tile

page 1

 

page 3

Dacă Anca e aşa de frumoasă acum, abia aştept să o fotografiez mireasă!

IMG_2546-27 a-tile

 

page 3a

Cineva şi-a dorit taare mult să apară în fotografiile celor doi – pe noi nu ne-a deranjat deloc 🙂

page 4

 

IMG_2581-37 bw-tile

 

page 5

 

IMG_2721-67 bw-tile

 

page 6

De unele imagini te îndrăgosteşti din momentul în care ai apăsat pe declanşator şi ştii că va fi una reuşită. Asta este una dintre acele imagini:

IMG_2689-56 a-tile

 

 

page 10

Clujul e tot mai frumos – şi străduţele din centru tot mai pitoreşti:

IMG_2757-71 a-tile

page 8

 

page 7 

 

IMG_2796-85 a-tile

Anca şi Dani, mi-a plăcut tare mult să vă cunosc mai bine – m-aţi cucerit cu farmecul vostru! Abia aştept nunta!

Trackbacks

error: Acest continut e protejat!