Castiga o sedinta foto pentru cineva drag!

E perioada cadourilor, a gesturilor frumoase și a dorinței de a surprinde pe cineva cu ceva frumos mai mult decât în restul anului. Așa că, în spiritul acesta, te invit la concurs. Și nu orice concurs – poți câștiga o ședință foto în studio de 1 oră, cu accesoriile incluse, pentru o persoană specială din viața ta!

concurs pagina de Facebook Images by Olga Vuscan

Ca să nu lungim vorba, să îți spun cum stă treaba:

1) Apasă butonul Like la  www.facebook.com/ImagesByOlgaVuscan

2) Împărtășește cu prietenii imaginea de concurs de aici bit.ly/concursfotoCraciun (fa share-ul public, nu doar pentru prieteni, pentru a-l putea vedea si eu) – nu de alta, dar poate se gândesc EI să îți facă ședința foto cadou 😉

3) Scrie PE SITE la acest articol numele tău, pune link-ul de la share (trebuie sa fie public, ca să îl pot vedea) și, opțional, motivul pentru care vrei să faci acest cadou (cine știe, poate cel mai cald si mai frumos comentariu câștigă ceva 😉 ).

Aleg varianta comentariilor pe site pentru ca numerele vor fi alocate in ordinea scrierii lor, iar pe Facebook nu se păstrează ordinea comentariilor. Extragerea se va face prin site-ul www.random.org, iar câștigătorul va fi ales în seara de 22 decembrie (va fi anunțat pe site si pe pagina de Facebook).

* SUNT LUATE ÎN CONSIDERARE DOAR PERSOANELE CARE RESPECTĂ TOATE CELE 3 CONDIȚII! *

Mult succes 🙂

Cu drag,

Olga

error: Acest continut e protejat!