Corina ~ sedinta foto de maternitate

Cornia a venit cu Rania la sesiunea foto de maternitate. Și își făcea griji că Rania se va plictisi destul de repede, așa că a venit și cu bunica (motiv numai bun să o convingem să facă o poză cu fetele ei 🙂 ). Pentru că un copil de 2 ani are treburi serioase, cum ar fi explorarea, și nu statul pe loc 2 ore, aveam aceleași gânduri.

Dar Rania ne-a dat o lecție și a fost atât de încântată de ce facem noi acolo, încât a ascultat toate indicațiile și a avut răbdare (câtă poate avea un copil de 2 ani 🙂 ) să o schimbăm și să ne jucăm in voie la ședința foto cu burtica și cu ea. Iar Corina a strălucit pur si simplu! Abia aștept să îl întâlnesc pe Zian, care deja a sosit pe lume!

sesiune foto de maternitate cu o sora mai mare_fotograf Olga Vuscan sedinta foto cu burtica in studio_fotograf Olga Vuscan sedinta foto cu burtica in studio_fotograf Olga Vuscan sedinta foto de maternitate in studio_fotograf Olga Vuscan sedinta foto cu burtica in studio_fotograf Olga Vuscan Corina_maternitate rs 037 sedinta foto de maternitate cu o sora mai mare_fotograf Olga Vuscan sedinta foto de maternitate cu inca un copil, mai mare_fotograf Olga Vuscan sedinta foto de maternitate cu o sora mai mare_fotograf Olga Vuscan sedinta foto de maternitate cu inca un copil, mai mare_fotograf Olga Vuscan sedinta foto de maternitate cu inca un copil, mai mare_fotograf Olga Vuscan sesiune foto de maternitate cu o sora mai mare_fotograf Olga Vuscan sedinta foto cu burtica in studio_fotograf Olga Vuscan sedinta foto in studio cu copil de 2 ani_fotograf Olga Vuscan sesiune foto cu copii_fotograf Olga Vuscan Corina_maternitate rs 066 sesiune foto cu copii_fotograf Olga Vuscan sedinta foto de maternitate in studio_fotograf Olga Vuscan sesiune foto de familie_fotograf Olga Vuscan Corina_maternitate rs 080 sedinta foto de maternitate in studio_fotograf Olga Vuscan Corina_maternitate rs 092 Corina_maternitate rs 097

 

 

error: Acest continut e protejat!