Despre primul meu atelier de fotografie pentru nou-nascuti

 

Emoții mari și multe întrebări… Oare vin părinții cu bebelușii? O să doarmă? O să le pot arăta fetelor tot ce mi-am propus? Oare mă descurc?
Și a trecut ca prin vis: fete faine, din toată țara, multe informații, căldură mare, bebeluși delicioși, editare, povești despre fotografie, marketing, promovare; s-a făcut ora 6 și mai avea atâtea de spus si de răspuns.

Atelier fotografie de nou-născut, workshop newborn Cluj, curs foto practic pentru nou-nascuti
Așa a trecut primul atelier de fotografie pentru nou-născuți cu lumină de studio – primul atât pentru mine cât și pentru fotografii din țară.


Am atins toate punctele stabilite în curs (despre asta puteți citi mai multe în prezentarea lui) și am fi vrut mai mult timp. Așa că data viitoare va fi de 2 zile, ca să putem echipa mai bine fotografii pentru acest drum.
Le mulțumesc fetelor că au venit din toată țara ca să învețe de la mine – m-a surprins și m-a încântat acest lucru: Alina Ciucur din Timișoara, Cristina Fiofil din Brașov, Anca Firulescu din Constanța (ea a venit la Cluj cu soțul și copilul – și-au organizat vacanța de după nuntă ținând cont de atelier <3), Teodora Restea și Narcisa Tripa de la Oradea (Teodora îi dă o mână de ajutor Narcisei la Oscar Foto) și Larisa Tandem din București. Fete faine, pasionate de fotografie și de a le oferi clienților o experiență minunată. Aruncați un ochi peste munca lor și, dacă vă place, spuneți-le asta 🙂
Și pentru că de una singură nu m-aș fi descurcat, vreau să îi mulțumesc și aici Cameliei Burduja, care nu doar că a filmat ce am făcut noi acolo, dar a și împărtășit cu fetele din experiența ei bogată și m-a ținut pe mine în frâu să nu o iau razna 😀
Și nu se poate să nu le mulțumesc fetelor care au contribuit la accesorizarea sesiunii foto din timpul atelierului și la cadourile pregătite fetelor – fiecare a plecat acasă cu câteva bunătăți pentru sesiunile lor foto:
Accesorii Ara – bentițe
Flowery Adornments – bentițe
Handcrafted by M. E. – căciulițe croșetate
Le Ador – flori lucrate manual din hârtie creponată
4 Little Princess – ținute pentru fetițe si băieți nou-născuți
Mihaela Clementina Georgescu – ținute croșetate pentru fete și băieți
Din video lipsește partea de editare și discuțiile de la final, unde a participat și Camelia 🙂

Pentru că încă sunt multe de învățat, după curs am creat un grup pe Facebook dedicat fotografilor de nou-nascuți care au participat la atelier, grup unde discutăm deschis despre toate și unde încercăm să creștem împreună 🙂 Abia aștept următorul atelier, care va avea loc în prima parte a anului viitor.

 

 

error: Acest continut e protejat!