Mini-acordeon

Pentru că v-am promis că acest an stă sub semnul creativității, mă bucur să vă vorbesc astăzi despre un nou produs care s-a alăturat colecției mele de lucruri frumoase, numai bune de dăruit familiilor ce îmi calcă pragul studioului foto.

Mai jos faceți cunoștință cu noul mini-acordeon imprimat, cu un design care pune în valoare imaginile. Este atât de mic și de drăguț, încât e o bucurie să mă uit la el (a fost un succes și printre cei de la imprimerie 🙂 ). E atât de mic, încât încape în portofel!

Asta e și ideea: de ce să lăsăm imaginile să dispară pe un DVD pe care se pune praful, sau într-un fișier rătăcit pe hardul extern? De ce să se piardă între albumele de pe Facebook, pe care doar o mică parte dintre cei apropiați le văd? Nu mai bine le porți cu tine? 🙂 Așa le poți arăta oricui, oricând 🙂 Nu, nu am uitat de tablouri și de albume, dar azi vorbim despre mini-acordeonul care merge cu tine oriunde. Mai jos îl puteți vedea în toată splendoarea lui mititică.

mini-acordeon imprimat_fotografii de familie_Olga Vuscan mini-acordeon imprimat_fotografii de familie_Olga Vuscan mini-acordeon imprimat_fotografii de familie_Olga Vuscan mini-acordeon imprimat_fotografii de familie_Olga Vuscan mini-acordeon imprimat_fotografii de familie_Olga Vuscan mini-acordeon imprimat_fotografii de familie_Olga Vuscan mini-acordeon imprimat_fotografii de familie_Olga Vuscan mini-acordeon imprimat_fotografii de familie_Olga Vuscan mini-acordeon imprimat_fotografii de familie_Olga Vuscan mini-acordeon imprimat_fotografii de familie_Olga Vuscan mini-acordeon imprimat_fotografii de familie_Olga Vuscan mini-acordeon imprimat_fotografii de familie_Olga Vuscan

 

error: Acest continut e protejat!