Sedinte foto de Craciun

In toata alergatura de a termina cat mai multe dintre lucrurile si sarcinile puse pe lista inainte de sarbatori, am luat o pauza – ca sa impartasesc cu voi cateva imagini de la prima mea sesiune de sedinte foto de Craciun (care s-au finalizat cu felicitari personalizate, numai bune de trimis celor dragi). Daca sunteti curiosi cum au aratat, aruncati o privire la sfarsitul postului:)

Dar inainte de a trece la imagini, vreau sa ma opresc asupra unui text care mi s-a lipid de suflet. Printre zecile de email-uri impersonale primite in preajma sarbatorilor, am dat de unul plin de caldura si adevar, referitor la fotografie:
“Nu suntem chirurgi. Nu suntem pompieri sau politisti. Nici asistente medicale sau consilieri. Munca noastra nu salveaza vieti. Dar face viata mai buna, mai frumoasa. Profesia noastra conteaza. Munca noastra are valoare. Si fie ca fotografiezi pentru tine sau muncesti pentru altii, fotografia are valoare.
Si chiar daca nu ar trebui sa traim prin vizorul aparatului foto – asa cum ni se intampla mai tuturor fotografilor – merita sa suportam cateva priviri incruntate si ochi dati peste cap atunci cand suntem pe urmele celor dragi sa facem o poza. Pentru ca imaginile astea nu sunt doar pentru noi – sunt pentru cei care vin dupa noi. Si ei ne vor fi recunoscatori ca am luat aparatul foto in mana si am creat amintiri.” Jenika @ Psychology for Photographers

Eu ma bucur ca am putut sa creez amintiri pentru acesti oameni faini si ca, la randul nostru – noi, familia Vuscan – am avut bucuria de a fi fotografiati de talentata Camelia Burduja!

 

Cu modelul asta de felicitare am ademenit oamenii;))

exemplu felicitare craciun 2012 olga vuscan

sedinte foto pentru Craciun

Si felicitarile care vor bucura sufletele celor apropiati:

felicitare craciun 2012 olga vuscan

Sarbatori fericite si binecuvantate din partea noastra!
Cu drag,

portret de camelia burduja

Comments

  1. Wuau, superbe sunt olga, imi plac foarte mult, familia Tuns au iesit super, simpaticul de Paul tot asa a ramas cum il cunosc, si baietelul tau ce mare sa facut , e un scump !!!
    Te pup si Sarbatori Fericite va doresc

error: Acest continut e protejat!