Bine ai venit!

Bun venit!

Ai ajuns aici pentru că ai vrea să știi, înainte de a face primul pas, cine e omul de dincolo de imagini și cuvinte. Dacă ești o viitoare mămică sau un părinte care îți dorește imagini de pus in ramă cu copilul sau familia sa, poți afla mai multe aici, iar dacă ești fotograf și dorești să îmbunătățești partea de fotografie de bebeluși și nu numai, poți arunca un ochi aici.

Deşi fotografiez din 2007, axându-mă pe fotografia de nuntă şi de cuplu, dragostea pentru fotografia de familie şi pentru cea de de nou-născuţi s-a strecurat în inima mea după ce a venit Matei în viaţa noastră, în primăvara anului 2011. Ca proaspătă mamă la primul copil, am căutat un fotograf nu doar talentat, ci şi care să îmi inspire încredere că pot să îmi las în siguranţă copilul pe mâna lui.
fotograf copii Olga Vuscan Cluj
Am căutat fotograful care stăpâneşte tehnica, dar care înţelege şi toate frământările noilor părinţi, oboseala, valul de emoţii, teama constantă şi grija care nu te lasă să dormi (pe lângă copilul care se trezește mereu). Fotograful care ştie cum să manevreze un nou-născut şi pentru care siguranţa bebeluşului meu e mai presus de artă şi de dorinţa de a arăta lumii talentul său. Nu l-am găsit la acel moment pentru că acest gen de fotografie era atunci aproape inexistent în România.
Am decis atunci că mi-ar plăcea să fac fotografie de familie. Şi de atunci, fiecare sesiune e o provocare si o bucurie pentru mine – o fac ca pentru propria mea familie.
Dacă vrei să afli mai multe despre călătoria mea de până acum, poţi vizita vechiul blog sau poţi citi interviul acordat Andreei Ionescu în 2012 pentru The Wedding Planner Oradea.
Dacă doreşti să vezi ultimele sesiuni, aruncă un ochi pe blog. Dacă vrei mai multe detalii sau vrei să programezi o sesiune foto, o poți face accesând acest link.
Vă aștept cu drag în studioul foto sau la o plimbare să creăm amintiri de pus în ramă! <3
error: Acest continut e protejat!