Preturi

Bine ai venit. Aici găsești informații despre prețurile pentru sesiunile foto de maternitate, nou-născut, copii și familie. Din anul 2016 nu mai fotografiez evenimente (nunți, botezuri, petreceri).

Dacă dorești să afli mai multe detalii poți accesa secțiunea de întrebări frecvente legate de sesiunile foto.

La sesiunile foto de maternitate și de nou-născut ai posibilitatea să alegi unul dintre pachetele de mai jos, cu mențiunea că oricând puteți cumpăra imagini în plus față de cele din pachetul ales.

Imaginile se livrează într-o galerie privată, protejată de o parolă, în două variante, format de print și de social media, la 6 săptămâni după sesiunea foto.

 

PACHETE MATERNITATE

pret sesiune foto maternitate, pret foto maternitate, cat costa o sesiune foto de gravide Olga Vuscan

BASIC: 10 imagini, cu viitoarea mămică si cu partenerul, exclusiv în studio, galerie privată online valabilă 3 luni – 600 lei

FULL: 20 imagini, graviduța și partenerul sau familia, în studio sau afară, galerie privată online valabilă 6 luni – 900 lei

Sesiunea foto de maternitate în studio/afară se realizează în săptămânile 28-34 de sarcină.

 

PACHETE NOU-NĂSCUT

pret sedinta foto nou-nascuti

 

BASIC: 10 imagini, cu nou-născutul, înfășat, și cu familia, la alegere, sesiune de aproximativ 1 oră, galerie privată online valabilă 3 luni – 800 lei

FULL: 25 imagini, nou-născutul și familia, sesiunea durează 2-3 ore, galerie privată online pentru 6 luni – 1.100 lei

PREMIUM: 40 imagini – nou-născutul împreună cu familia, sesiunea durează 2-3 ore, album foto 20×30 cm cu 20 pagini, galerie privată online pentru 9 luni – 2.000 lei

 

COPII PÂNĂ LA 1 AN

pret sesiune foto bebelusi, pret foto bebe, cat costa o sesiune foto de copii Olga Vuscan

Sesiunile foto de copii până la 1 an pot fi în studio sau afară, durează 1 oră, 40 imagini, galerie privată online pentru 6 luni: 900 lei

 

COPII PESTE 1 AN

pret sesiune foto familie, pret foto copii, cat costa o sesiune foto de familie Olga Vuscan

Sesiunile foto de familie cu copii peste 1 an au loc exclusiv in afara studioului, afară sau acasă, durează 1 oră, galerie privată online pentru 6 luni, 70-80 imagini: 900 lei

 

ALBUME

Albumele foto incununeaza sesiunea foto si pastreaza amintirile vii la indemana. De aceea, am cautat cele mai bune materiale din Romania pentru a pastra pentru mult timp aceste amintiri pentru voi. Coperta e din panza si poate fi personalizata dupa modelele de mai jos. Pretul creste odata cu numarul de pagini.

Album foto 20 x 20 cm, cu 20 pagini – 350 lei

album foto bebelusi si copii Olga Vuscan

Album foto 20 x 30 cm, cu 20 pagini – 450 lei

album foto copii Olga Vuscan

Album foto 30 x 30 cm, cu 20 pagini – 550 lei

Album foto 10 x 10 cm, cu 20 pagini – 150 lei

album foto bebelusi si copii Olga Vuscan

 

Pentru o ofertă adaptată nevoilor voastre, mă puteţi contacta la adresa de e-mail olga.vuscan@yahoo.com sau pe pagina de Facebook Images by Olga Vuscan.

Programările se fac cu minim 2 luni inainte de data dorită pentru sesiunea foto.

Fotografia de maternitate are loc între săptămânile 28-34 şi poate avea loc în studio sau afară, dacă anotimpul si vremea sunt potrivite.

Fotografia de nou-născut se face în primele 10 zile de viaţă şi are loc în studioul meu din Floreşti. Fotografiez nou-născuţi şi acasă, dar va fi documentarea vieţii de familie cu bebeluş, şi nu o sesiune stilizată ca la studio. Programarea prealabilă se face din timpul sarcinii, iar data exactă se fixează la 1-2 zile după naștere.

Fotografia de copii până la 1 an în studio se axează în principal pe unul dintre membrii familiei – de obicei copilul cel mai mic.

Sesiunile foto de familie au loc exclusiv în afara studioului pentru că, după ce copiii învață să meargă, vor să exploreze lumea și nu mai stau în lumina de studio pentru a fi fotografiați. În plus, la sesiunile foto de afară accentul cade pe întreaga familie, nu doar pe unul dintre membrii ei.

Sesiunile foto au loc în timpul săptămânii. Pentru cei care își doresc o sesiune foto sâmbăta se aplică o taxă suplimentară de 30%.

 

 

error: Acest continut e protejat!