Pentru fotografi

Bine ai venit, suflet pereche! Amândoi iubim fotografia și ni se pare incredibil că putem face ceea ce iubim și putem sau ne dorim să trăim din asta.

atelier de fotografie pentru nou-nascuti, atelier foto, workshop fotografie copii, mentoring fotografie Olga Vuscan

© Simona Păun – Fotografia Sufletului

Mă bucur că ai ajuns aici și că îți dorești să investești și în tine, nu doar în echipamente foto și în recuzită și accesorii (știu, boală grea asta cu recuzita și cu aparatura 🙂 ).

Cred că fiecare dintre noi vrea să învețe și să devină tot mai bun în ceea ce face cu drag, indiferent că tocmai s-a îndrăgostit de fotografie și de copii, sau are deja un portofoliu consistent și un business care crește frumos.

Dacă tocmai ai descoperit fotografia și bebelușii:

  • urmează un curs foto și unul de editare în Lightroom și Photoshop – știu, e așa de fain să descoperi lucruri singur, dar e mai ușor atunci când oameni cu experiență îți arată primii pași. În plus, cunoști oameni ca și tine, la început de drum, cu care vei forma o comunitate ce te va ajuta în călătorie. Nu sări peste această etapă!
  • exersează și joacă-te cât poți, măcar 1 an de zile. Invită toți prietenii cu copii să îți fie modele și exersează mereu. Așa vei descoperi dacă într-adevăr iubești să fotografiezi copii și bebeluși, sau ai prefera adrenalina evenimentelor.

Dacă ești fotograf cu experiență și vrei să intri pe nișa fotografiei de nou-născuți:

  • atelierele foto sunt potrivite pentru tine în această etapă – la atelierele foto organizate la Cluj (și uneori în alte orașe, la cererea publicului 😉 ) cunoști alți fotografi pasionați ca tine, vezi cum se desfășoară o sesiune “pe bune” cu un bebeluș adevărat, și afli ”rețetele” pe care le folosesc atât în relația cu familia, cât și în pregătirea sesiunii, a cadrelor, a bebelușului și editarea specifică acestui tip de fotografie
  • După ce ți-ai încărcat sufletul cu avânt și mintea cu informații, treci la treabă – vei fi tras la răspundere și chemat să arăți că pui în practică ce ai învățat în grupurile private de pe Facebook, unde ne susținem și ne ajutăm unii pe alții
  • datele pentru atelierele foto sunt anunțate cu minim 2 luni înainte pe pagina de Facebook Images by Olga Vuscan iar prețul este 1.350 lei. Aici poți afla mai multe detalii despre cum se desfășoară un atelier foto de nou-nascuti.

Dacă ai deja experiență în lucrul cu bebelușii, dar ai nevoie de consiliere pe probleme punctuale, legate e posing, lumină, business, marketing, promovare, etc.:

  • mentoring in studioul meu sau online, prin Skype sau Zoom, 1-la-1 este exact ceea ce ai tu nevoie. De aceea, din acest an poți să fixezi tu timpul și direcția spre care să mergem, ca să obții informațiile de care ai tu nevoie.
  • prețul e 250 lei/oră, minim 2 ore
  • dacă îți dorești mentoring hands-on (să lucrăm cu un bebeluș în studio și să exersezi și tu cu el), prețul e 2.400 lei, iar timpul alocat e de minim 6 ore (dintre care 3 sunt sesiunea foto efectivă)

 

Și nu uita: informația nu are valoare dacă nu aplici ce ai învățat și nu exeresezi până iese! <3

 

Aștept cu drag să ne cunoaștem!

error: Acest continut e protejat!