Pentru fotografi

Bine ai venit, om creativ! Amândoi iubim fotografia și ni se pare incredibil că putem face ceea ce iubim și putem sau ne dorim să trăim din asta.

atelier de fotografie pentru nou-nascuti, atelier foto, workshop fotografie copii, mentoring fotografie Olga Vuscan

© Simona Păun – Fotografia Sufletului

Mă bucur că ai ajuns aici și că îți dorești să investești și în tine, nu doar în echipamente foto și în recuzită și accesorii (știu, boală grea asta cu recuzita și cu aparatura 🙂 ).

Cred că fiecare dintre noi vrea să învețe și să devină tot mai bun în ceea ce face cu drag, indiferent că tocmai s-a îndrăgostit de fotografie și de copii, sau are deja un portofoliu consistent și un business care crește frumos.

Dacă tocmai ai descoperit fotografia și te pasioneaza copiii:

  • urmează un curs foto și unul de editare în Lightroom și Photoshop – știu, e așa de fain să descoperi lucruri singur, dar e mai ușor atunci când oameni cu experiență îți arată primii pași. În plus, cunoști oameni ca și tine, la început de drum, cu care vei forma o comunitate ce te va ajuta în călătorie. Nu sări peste această etapă!
  • exersează și joacă-te cât poți, măcar 1 an de zile. Invită toți prietenii cu copii să îți fie modele și exersează mereu. Așa vei descoperi dacă într-adevăr iubești să fotografiezi copii, bebeluși si familii, sau ai prefera adrenalina evenimentelor.

Dacă ești fotograf cu experiență și vrei să intri pe nișa fotografiei de nou-născuți, maternitate, sau studio:

  • atelierele foto sunt potrivite pentru tine în această etapă – la atelierele foto organizate in studioul meu din Gilau, langa Cluj, cunoști alți fotografi pasionați ca tine, vezi cum se desfășoară o sesiune “pe bune” cu un model real, și afli ”rețetele” pe care le folosesc atât în relația cu familia, cât și în pregătirea sesiunii, a cadrelor, a subiectului și editarea specifică acestui tip de fotografie
  • După ce ți-ai încărcat sufletul cu avânt și mintea cu informații, treci la treabă – vei fi tras la răspundere și chemat să arăți că pui în practică ce ai învățat în grupurile private de pe Facebook, unde ne susținem și ne ajutăm unii pe alții
  • datele pentru atelierele foto sunt anunțate cu minim 1 luna înainte pe conturile de social media fb/ Images by Olga Vuscan si ig/ olgavuscan.ro iar prețul este 1.500 lei. Aici poți afla mai multe detalii despre cum se desfășoară un atelier foto de nou-nascuti.

Dacă ai deja experiență în lucrul cu bebelușii si familiile, dar ai nevoie de consiliere pe probleme punctuale, legate de posing, lumină, business, marketing, promovare, etc.:

  • mentoring in studioul meu sau online, prin Skype sau Zoom, 1-la-1 este exact ceea ce ai tu nevoie. De aceea, din acest an poți să fixezi tu timpul și direcția spre care să mergem, ca să obții informațiile de care ai tu nevoie.
  • prețul e 300 lei/oră, minim 2 ore
  • dacă îți dorești o sesiune de mentoring care sa iti raspunda la toate intrebarile, carea sa includa parte practica – sedinta foto cu nou-nascut gravida, familie – fie ca e in studio sau in alta parte, prețul e 2.500 lei, iar timpul alocat e de minim 6 ore (dintre care 3 sunt sesiunea foto efectivă)

Și nu uita: informația nu are valoare dacă nu aplici ce ai învățat și nu exeresezi până iese! <3

Aștept cu drag să ne cunoaștem!

error: Acest continut e protejat!