Workshop de fotografie pentru nou-nascuti

 

UPDATE: Locurile pentru workshop s-au ocupat.

De mai bine de 4 ani fotografiez nou-născuți. Am început cu sesiuni foto acasă la familiile bebelușilor și apoi, cu aproape 2 ani în urmă, am mutat sesiunile în studio. Tot de atunci, o parte dintre fotografi au cerut mai multe informații legate de acest tip de sesiuni foto și m-au întrebat când voi organiza un workshop de fotografie pentru bebeluși. A sosit acel moment. Mai multe detalii aflați mai jos.

Atelierul de fotografie de nou-născut e un workshop de 1 zi care va avea loc în studioul meu din Florești, județul Cluj.

Cursul practic se adresează fotografilor care vor să învețe să lucreze cu nou-născuții atât în condiții de lumină naturală cât și cu lumini de studio. Se adresează fotografilor care vor să învețe cum să așeze bebelușii, cum să procure și să folosească accesoriile, cum să scoată imagini bune încă din cameră și cum să finalizeze imaginile în Lightroom și Photoshop. Se va folosi un ‘ghid’ de poziții pentru bebeluși, după care va decurge sesiunea foto. Participanții nu vor putea aranja bebelușii, dar îi vor putea fotografia și vor putea folosi acele imagini în propria promovare, cu mențiunea că au fost realizate în cadrul atelierului.

workshop newborn, atelier fotografie nou-nascuti, pret workshop newborn, fotograf nou-nascuti Olga Vuscan

 

 

Ce vom face în cadrul cursului?

 • Pregătirea studioului și a recuzitei pentru ședința foto – include și discuția legată de furnizori și cum achiziționăm sau facem accesorii
 • Pregătirea părinților pentru ședința foto – managementul așteptărilor
 • Workflow-ul de bază pentru fiecare sesiune
 • Posing pe beanbag, înfășarea bebelușilor, folosirea obiectelor în ședința foto (coșuri, găleți, cutii, etc.), fotografierea cu părinții/frații
 • Tehnici de liniștire a bebelușului
 • Setarea manuală a balansului de alb pentru o expunere corectă în lumina naturală și în lumina de studio
 • Editarea imaginilor în Lightroom si Photoshop
 • Analiza a maxim 5 imagini din portofoliul fiecărui participant
 • Intrebări și răspunsuri

 

Cerințe

La atelier vor putea participa maxim 6 persoane. Participantii trebuie să știe folosi modul manual al aparatului. Nu pot participa fotografi care vor să organizeze în următorul an un workshop de fotografie pentru nou-născuți sau sunt din Cluj.

 

Ce aduci cu tine?

 • Un aparat foto DSLR sau mirrorless
 • Un obiectiv de 50 mm sau 24-70 mm (sau 18-55 pentru aparatele cu crop senzor)
 • Laptop sau tabletă pentru editare – opțional
 • veți primi un ghid de posing al bebelușilor pe care veți putea lua notițe

 

Investiție

Costul cursului de 250€ include:

O zi plină de lucru cu bebelușii – vom începe la ora 9 si vom termina în jurul orei 6; se vor asigura prânzul și gustările pentru toată ziua

Un ghid cu pozitii ale bebelușilor în care se pot lua notițe

Feed-back imediat și îndrumare în timpul sesiunii foto cu bebelușii

Un pachet-surpriză cu accesorii pentru nou-născuți

Invitație într-un grup privat de Facebook special creat pentru participanții la workshop

Un avans de 50% e necesar pentru a putea rezerva locul la workshop. Restul va fi plătit în ziua cursului. Numărul maxim este de 6 participanți.

 

Îți poți rezerva locul la telefon – 0743584159, pe e-mail la olga.vuscan@yahoo.com sau în mesaj privat pe pagina de Facebook Images by Olga Vuscan.

 

 

error: Acest continut e protejat!