Sedinta foto de familie in natura ~ Familia Catinas

V-ati obisnuit cu copii mici la mine pe blog. Stiu. De la bebelusi pana la, hai sa zicem, 5 ani. Eu mereu zic ca varsta copiilor fotografiati va creste odata cu fotograful 😉 Asa ca peste vreo 14 ani o sa ii revedeti pe cei de pe blog in ipostaza de absolventi 🙂

Lasand gluma la o parte, e adevarat ca foarte putine familii cu copii mai mari de 5 ani au trecut prin fata aparatului meu foto. In cei 3 ani de cand fotografiez familii, cred ca familiile “mai mari” le pot numara pe degetele de la o mana, si tot mai ramane loc.

Familia Catinas a avut un motiv intemeiat sa o faca: urmeaza un moment important in viata lor, si au vrut sa il marcheze. Si mi-au marturisit ca dupa ce au avut fotograf la nunta, nu au mai lucrat cu nici unul dupa aceea. Stiti, viata se intampla, si niciodata nu e momentul potrivit pentru o sedinta foto ‘fara motiv’. Eu ma bucur ca s-au lasat convinsi de prietenii lor sa treaca prin aceasta experienta, si daca la inceput erau stresati si ingrijorati ca nu sunt fotogenici (ah, ce bogata as fi daca as primi cate 10 lei de fiecare data cand aud asta! 😉 ), la sfarsit au recunoscut ca a fost chiar distractiv 😉 Ceea ce se si vede din imaginile pe care va las sa le savurati!

 

sedinta foto de familie_fotograf Olga Vuscan sedinta foto de familie_fotograf Olga Vuscan sedinta foto de familie_fotograf Olga Vuscan sedinta foto de familie_fotograf Olga Vuscan sedinta foto de familie_fotograf Olga Vuscan sedinta foto de familie_fotograf Olga Vuscan sesiune foto de familie in natura_fotograf Olga Vuscan sesiune foto de familie in natura_fotograf Olga Vuscan Fam. Catinas_rs_035 sesiune foto de familie in natura_fotograf Olga Vuscan sesiune foto de familie in natura_fotograf Olga Vuscan sesiune foto de familie in natura_fotograf Olga Vuscan sesiune foto de familie in natura_fotograf Olga Vuscan sesiune foto de familie in natura_fotograf Olga Vuscan fotografii de familie_fotograf Olga Vuscan fotografii de familie_fotograf Olga Vuscan fotografii de familie_fotograf Olga Vuscan Fam. Catinas_rs_057 fotografii de familie_fotograf Olga Vuscan fotografii de familie_fotograf Olga Vuscan Fam. Catinas_rs_065 Fam. Catinas_rs_072 Fam. Catinas_rs_074 Fam. Catinas_rs_077 Fam. Catinas_rs_080 fotografii de familie_fotograf Olga Vuscan Fam. Catinas_rs_093 Fam. Catinas_rs_102 Fam. Catinas_rs_106 Fam. Catinas_rs_110 Fam. Catinas_rs_111 fotografii de familie_fotograf Olga Vuscan Fam. Catinas_rs_116 Fam. Catinas_rs_118 Fam. Catinas_rs_122 fotografii de familie_fotograf Olga Vuscan fotografii de familie_fotograf Olga Vuscan fotografii de familie_fotograf Olga Vuscan fotografii de familie_fotograf Olga Vuscan fotografii de familie_fotograf Olga Vuscan fotografii de familie_fotograf Olga Vuscan fotografii de familie_fotograf Olga Vuscan fotografii de familie_fotograf Olga Vuscan fotografii de familie_fotograf Olga Vuscan fotografii de familie_fotograf Olga Vuscan fotografii de familie_fotograf Olga Vuscan

Comments

  1. Wow! Foarte frumoase fotografiile. Apreciez modul in care lucrezi si ma bucur sa vad evolutia ta. Se vede dragostea, atentia, nobletea, frumusetea surprinsa din sufletele persoanelor fotografiate, mereu reusesti sa le transmiti prin intermediul cadrelor realizate.

  2. Foarte frumos. De obicei cand incerc sa surprind ceva deosebit de frumos in realitate, cand ma uit la poza imi vine sa o sterg ca nu are nimic deosebit. La tine parca e contrariul. Felicitari.

error: Acest continut e protejat!