Milan ~ 9 zile {sedinta foto de nou-nascut}

Fotografia de nou-născut este grea… și frumoasă…. și provocatoare… și grea (am mai spus asta, nu-i așa? 🙂 ).

Și pentru că este grea, în ultimele luni mi-am propus să o învăț ca la carte: am supus criticii imaginile mele de dinainte (de care și acum sunt mândră, dar simțeam că se poate mai bine), am văzut zeci de videoclipuri, am citit și răscitit. Și am ajuns la concluzia că, după ce am făcut toate astea (cu folos, zic eu), e momentul să și exersez.

Milan a venit pe lume exact în perioada în care căutam răspunsuri la câteva întrebări esențiale pentru acest tip de fotografie: care e secretul faptului că dorm copiii în toate cursurile video? Cum știu fotografii care e poziția corectă? Cum începi și cum termini o astfel de sesiune? Ce îmi lipsește?

Ei, răspunsurile le-am aflat 🙂 Și am început să le pun în aplicare.

Dar să trecem la ședința foto cu Milan, care a fost EXACT așa cum am visat! El a venit cu cea mai mare parte dintre răspunsurile căutate! Mai sunt multe de învățat, dar mă bucur că am făcut primul pas!

Îi mulțumesc Ralucăi Kovacs (adică Bufnița cea Înțeleaptă) că a avut încredere în mine și în Camelia îndeajuns de mult încât să ne lase să ne jucăm cu puiul de bufniță și să ne punem ideile în aplicare! Aceste imagini sunt cadoul nostru pentru ei! <3

 

poze cu bebelusi_fotograf Olga Vuscan fotograf nou-nascut_Olga Vuscan sora mai mare si bebe_detalii_sedinta foto de nou-nascut_fotograf Olga Vuscan sora mai mare si bebe_detalii_sedinta foto de nou-nascut_fotograf Olga Vuscan sora mai mare si bebe_detalii_sedinta foto de nou-nascut_fotograf Olga Vuscan sora mai mare si bebe_detalii_sedinta foto de nou-nascut_fotograf Olga Vuscan sora mai mare si bebe_detalii_sedinta foto de nou-nascut_fotograf Olga Vuscan poze cu bebelusi_fotograf Olga Vuscan detalii_sedinta foto de nou-nascut_fotograf Olga Vuscan detalii_sedinta foto de nou-nascut_fotograf Olga Vuscan detalii_sedinta foto de nou-nascut_fotograf Olga Vuscan poze cu bebelusi_fotograf Olga Vuscan fotograf nou-nascuti_Olga Vuscan fotograf nou-nascut_Olga Vuscan sedinta foto de nou-nascut_fotograf Olga Vuscan fotografii de nou-nascut in studio_Olga Vuscan fotografii de nou-nascut in studio_Olga Vuscan fotografii de nou-nascut in studio_Olga Vuscan fotografii de nou-nascut in studio_Olga Vuscan fotografii de nou-nascut in studio_Olga Vuscan fotografii de nou-nascut in studio_Olga Vuscan fotografii de nou-nascut in studio_Olga Vuscan fotograf nou-nascut_Olga Vuscan fotograf nou-nascut_Olga Vuscan fotografii de nou-nascut_Olga Vuscan fotografii de nou-nascut_Olga Vuscan

Comments

error: Acest continut e protejat!